Βραβείο σε διαγωνισμό Επιχειρείν του ΕΑΠ

Ένα ακόμη βραβείο απέσπασε μαθητής/τρια της Α΄ τάξης του Γυμνασίου Λογγάδων στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Οικονομικό Διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στις 27.02.2024 με θέμα: «Η ιδέα του επιχειρείν στην Α΄ Γυμνασίου» στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας . Τον διαγωνισμό υλοποίησε το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Ελλάδος και συγκεκριμένα η σχολή Κοινωνικών Επιστημών.

Από τα αποτελέσματα των βραβεύσεων προκύπτει ότι στο σύνολο 62 Γυμνασίων που συμμετείχαν στο διαγωνιστικό μέρος του Οικονομικού Διαγωνισμού βραβεύτηκαν μαθήτριες/ές από 55 Γυμνάσια.

Το όνομα του/της μαθητή/τριας που διακρίθηκε θα μας ανακοινωθεί στις 24/04/2024.

Η τελετή βράβευσης θα γίνει διαδικτυακά σε ειδική τελετή που θα διοργανώσει το Ε.Α.Π. τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024 και ακολούθως τα Βραβεία Διάκρισης των μαθητριών και μαθητών καθώς και τα Αναμνηστικά Διπλώματα Διάκρισης , θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στα Γυμνάσια. Βεβαίωση Συμμετοχής θα δοθεί σε όλους τους/τις μαθητές/ριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Θερμά συγχαρητήρια για άλλη μια φορά σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και εξάσκησαν τις οικονομικές τους γνώσεις.

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση