ΕΚΘΕΣΗ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΡΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΟΓΓΑΔΩΝ

Η τριήμερη εκδρομή του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε από τις 29 Μαρτίου 2024 έως 31 Μαρτίου 2024. Τόπος προορισμού η Αθήνα. Εφαρμόστηκε λεπτομερώς το πρόγραμμα που είχε εγκριθεί από το Σύλλογο Διδασκόντων. Πραγματοποιήθηκαν όλες οι επισκέψεις στα μουσεία (Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, θωρηκτό Αβέρωφ, Αρχαιολογικό Ακρόπολης) οι περιηγήσεις σε μνημεία της πόλης και κέντρα πολιτισμού (Θησείο – Αρχαία και Ρωμαϊκή αγορά , Ιερός Βράχος Ακρόπολης, Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, Πλανητάριο του Ευγενίδειου Ιδρύματος) και οι μαθητές παρακολούθησαν θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα;»

Οι στόχοι της εκπαιδευτικής εκδρομής επιτεύχθηκαν, διότι οι μαθητές ήρθαν σε επαφή με την αρχαία και σύγχρονη ιστορία της Αθήνας, με την επιστήμη και τα σύγχρονα περιβαλλοντολογικά προβλήματα του πλανήτη και με τον πολιτισμό. Οι ξεναγήσεις σε όλα τα μουσεία και οι περιηγήσεις έγιναν από επαγγελματία ξεναγό.

Το πρακτορείο και ο οδηγός ήταν απόλυτα συνεργάσιμοι με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές/τριες και τήρησαν όλα τα συμφωνημένα.

Οι μαθητές/τριες ήταν υπεύθυνοι και συνεργάζονταν απόλυτα με τις υποδείξεις των καθηγητών τους και τους κανόνες του ξενοδοχείου και των χώρων επισκέψεων.

Δεν σημειώθηκε κανένα απρόοπτο κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα που θα έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια των μαθητών/τριων και των εκπαιδευτικών.

Με βάση τα παραπάνω, στην εκδρομή πραγματοποιήθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαν τεθεί από το Σύλλογο Διδασκόντων και θεωρήθηκε επιτυχής.

Recommended Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση